Miért minket válasszon bio kárpittisztítás végzéséhez?

Mert mi vagyunk azok, akik a bio kárpittisztítást elkezdték 2010-ben Magyarországon!

Ez elsőre lehet, hogy hihetetlenül hangzik, hiszen mára már mindenki bio kárpittisztítást csinál, de hogy milyen technológiával és milyen anyagokkal azt azonban homály fedi a legtöbb esetben…

Technológiánk és az elvégzett munka minősége évtizede változatlan – nyilván ezért hív minket vissza mindenki, ahol már dolgoztunk! Ez nekünk nagyon jól esik (ahogy az ajánlások is). Próbáljon ki minket Ön is!

textilbőr huzatú bútor kárpittiszttíása
textilbőr huzatú bútor kárpittiszttíása

Speciális bio kárpittisztítási technológiánk fő segédei azok a nagyteljesítményű, professzionális extrakciós takarítógépek, melyek közel 70 C fokosra fűtik fel a tisztítószerünknek köszönhetően széndioxiddal dúsított vizet működés közben. Ezt a forró vizet a gépek 8,3 Bar nyomással “lövik” az anyag mélyébe, harmadik motorjuk pedig olyan erővel szívják ki a piszkos vizet a kitisztított kárpitból, hogy az utána nagyon gyorsan megszárad még télen is!

Az atkák nem “hőállóak” 40 C fok felett, így esélyük sincs a túlélésre…

“Megfőzzük”, kiszívjuk és kész…

Kárpittisztítási munkánk során kiemelten figyelünk a környezetre, csak cipővédőben lépünk a lakásokba, a lecseppenő víz ellen pedig minden esetben védőszőnyegeket használunk.

A bio kárpittisztítást 2010 óta végezzük Budapesten és Pest megyében elsősorban a lakosság részére.

Jelszavunk: pontosság és precizitás!

Munkatársainkkal sok éve dolgozunk együtt, mindannyian maximálisan megbízhatóak és lelkiismeretesek, mondhatni “tisztaság mániások”, így a kárpittisztítás kész öröm velük!

Ha kérdése van hívjon minket a 06306221813 telefonszámon vagy írjon nekünk,

email címünk: info@netfuture.hu

A további részletekért látogasson el fő weboldalunkra – egyszerűen kattintson ide